dimecres, 26 de setembre del 2012

Advertencia: al Nepal no hi ha accents. No me'ls deixo perque jo tambe estigui de retallades.

No tinc molt de temps, aixi que escriure algunes coses perque se que hi ha gent que vol saber que he arribat (be o malament)

Vaig arribar be despres de moltes hores de vol i esperes. El vol Londres-Delhi un luxe per a mi. Es veu que es lo normal en els vols llargs. Es el lloc ideal per un gandul o gandula: assegut amb tele propia. Vaig veure "Hunger Games", que l'havia comensat a veure abans de marxar i mira. 

Vaig arribar a l'habitaci'o compartida del Silver Hotel (sense cuques pero amb humitats que ens permeten estar fresquets) em va rebre l'Alba  amb un amic i em van ensenyar una miqueta la Plassa (no hi ha ce trencada!) Durbar -i com entrar gratis- amb tots els seus temples. A la nit vaig coneixer en Micael i avui hem anat al Temple dels Micos (que no recordo el nom), a la tarda he anat sol a  Pashupatinath, un temple al riu sagrat on es fan els funerals (molt impressionants: els fan un ritual de purificacio al riu i despres els cremen i llencen les cendres a l'aigua). Alla he conegut a l'Arnauld i hem anat a Boudha que es un lloc impressionant ple de tibetans refugiats. Al vespre he passejat sol i m'he fet amic d'uns nens i nenes de 8 i 9 anys i he quedat dema per compartir unes galetes amb ells i que mensenyin nepali. Per a mi es mes xungo que el basc! Acabo de sopar i ara vaig de retirada tot i ser les 21h. A prendre algo i veure que m'espera.

He vist porc senglars, centenars d'aguilers i micos, corbs, serps, policies, militars i moltes mes besties per la ciutat!

Estic desconcertat per engrescat!

Com veieu es una merda dactualitzacio, pero es que estic fent esperar!

Una abrassada!


6 comentaris:

  1. Molta sort en la teva nova aventura! Una abraçada

    ResponElimina
  2. Ei, no ho vulguis fer tot en un dia, que si no, hauràs de tornar abans... Recorda, t'esperem divendres

    ResponElimina
  3. Hola guapíssim!!!!....saps que pinta xulíssim tot el que estas explicant????????

    Estic més que contenta de poder-te llegir i d'escoltar a traves de les teves paraules escrites que estas de conya! que estas molt bé!!!! millor que bé!!!!

    Per aquí et trobem a faltar, però és un sentiment també de felicitat perquè estem segurs que aquesta aventura només acaba de començar...

    Segueix amb aquest immens somriure....segur que tot anirà més que bé

    Un petonàs!!!

    ResponElimina
  4. Que bé que sona tot! :)

    Pilar Josep i Lluís

    ResponElimina
  5. Nos alegramos que estés disfrutando desde el principio, como dice el Bartu no lo quieras hacer todo en un día, ves con calma y saborea todos los buenos momentos. ¿Eso es la selva? ¿Si que hay animales? ten cuidado con ellos que te falta la última vacuna de la rabia. Hablando de animales la Fera molt bé, ahora está roncando, ¡que vida!. Bueno recuerda que esteremos pendientes de saber de ti. Cuídate mucho
    Besos y abrazos

    Juan y Luisa (la mama)

    ResponElimina
  6. Es genial tot lo que expliques!! Sona a una aventura feta de somnis. Disfruta cada segon!!
    Jenny i Roger

    ResponElimina

Gràcies per deixar notícies teves. No t'estressis si trigo en respondre, de totes maneres agraïré saber de tu!