dilluns, 1 d’octubre del 2012

Entre tall de llum i tall de llum. (I la "bona conexio"...))

Namaste!
Tinc molt mala conexio avui. Estic intentant penjar fotos tant des del facebook com des del bloc com guardant-les al DropBox. Pero res. Aixo no rutlla avui i s'espera tall de llum en breu (aquesta tarda).

Vull dir-vos que estic molt be, cada cop em sento mes a gust fent el estic perque estic descobrint coses de mi. d'aquest pais i ho estic gaudint. Que dimecres marxo a la muntanyeta! A Goli Gompa i que abans de marxar cap a Goli Gompa (Goli Gumba) penjare alguna foto, ni que sigui una de micos pel Marc.

D'altra banda dir-vos que us cuideu, que no us desvinculeu del moment que esta vivint la societat  perque necessitem gent que lluiti pels drets socials tambe! sense oblidar els nacional, pero aquests ara estan de moda i necessitem gent que torci l'estaca cap a l'esquerra (publicitat subliminal:CUP) i que no patiu per mi, que estic amb gent i si em passes alguna cosa rebrieu noticies. Si no les rebeu confieu en mi!

Una abrassada enorme i espero poder actualitzar aixo en breu amb les coses que veig i que em passen.

Fins aviat,
Namaste!

2 comentaris:

  1. Ehhh!! Jo vull veure les fotos també!

    Cuida't molt i ves-nos fent lloc, que si això de la Independència acaba malament prefereixo Índia i Nepal que no Argeles...snif.

    Oriol Vinyas

    ResponElimina

Gràcies per deixar notícies teves. No t'estressis si trigo en respondre, de totes maneres agraïré saber de tu!