dissabte, 29 de desembre del 2012

El Caga Tio del Nepal.

 
 Bones festes!
Ahir va arribar el paquet amb cosetes de regals de Nadal per a molts i moltes de vosaltres. Tot i que a la foto sembla un paquet enorme, es un paquet compartit entre tres persones, aixi que els regals de part meva son una tercera part.

Espero que aquella gent que no tingueu regal no penseu que no us tinc en compte ni que no us estimo.


 D'altra banda espero que aquelles persones que teniu regal no us decepcionin. Ja us adverteixo que son detalls petits (molt petits), coses de poc valor economic pero rebossants de l'alegria de recordar-me de vosaltres i carregades del significat que jo els hi he donat. Em sap greu si algu s'esperava mes i es sent decepcionat o decepcionada de mi. Aixo si! quan torni, si que portare un maleta carregada de regals mes potents per a tothom!
 
Com veieu, la familia ja ha penjat les colorides banderoles al balco, per a que el vent extengui pel cel i les muntanyes (i el mar!) els mantres, els desitjos o les pregaries de la casa!

Espero que acabeu de passar unes bones festes algres i amb la vostra gent i que encareu l'any que s'apropa amb molta energia!

Fins a noves noticies!

9 comentaris:

  1. Bon Nadal!!!!

    “Potser Nadal”, Miquel Martí i Pol

    Potser Nadal és que tothom es digui
    a si mateix i en veu molt baixa el nom
    de cada cosa, mastegant els mots
    amb molta cura, per tal de percebre’n
    tot el sabor, tota la consistència.
    Potser és reposar els ulls en els objectes
    quotidians, per descobrir amb sorpresa
    que ni sabem com són de tant mirar-los.
    Potser és un sentiment, una tendresa
    que s’empara de tot; potser un somriure
    inesperat en una cantonada.
    I potser és tot això i, a més, la força
    per reprendre el camí de cada dia

    Fins molt aviat...

    Un petonàs

    ResponElimina
    Respostes
    1. Oh! M'encanta el poema! Buscava un frase per repetir-la, pero esta pensat amb tanta cura i tendresa que cada mot encaixa en el seu lloc i don el significat exacte al que voldriem dir. Gracies!
      Bones festes i fins aviat!

      Elimina
  2. Juanma cariñón, los regalos nos encantan y más el pensar que los has tenido en tus manos y que en esos momentos pensabas en todos nosotros.
    Familia los regalos no tardaran en llegar.
    Las banderolas las hemos colgado con toda nuestra ilusión y como vienen impregnada con toda tu energía sabemos que la armonía estará entre todos nosotros.
    TE QUEREMOS
    UN BESO MUY MUY MUY FUERTE
    UN ACHUCHÓN MAS FUERTE
    CUÍDATE CAMPEÓN



    CUÍDATE MUCHO

    ResponElimina
    Respostes
    1. La familia... sempre al peu de cano, sempre contents i contentes de mi! Quina sort, la meva!

      Elimina
  3. Bon día Juanma,
    Hoy he ido a correr al Turó de la Rovira, bueno correr…correr, no sé, porque me he dado cuenta que cuando yo pensaba que corría la Fera iba a paso ligero, un poco después a paso lento y en algún que otro momento se descolgaba para darme moral y ánimos que yo iba primero, pero bueno lo importante es lo que te crees y piensas, y yo pensaba que estaba corriendo y estaba eliminando un polvorón y un bombón de chocolate negro, poco más. Pero ese ritmo me permitía admirar el paisaje desde el Turó con Barcelona a los pies, y me acordé de una foto del “pen” que enviaste en el que se veía Katmandu desde un Turó, este ritmo también me permitía recordar los regalos que recibimos ayer, no es el valor económico lo que valoramos, es el cariño con lo que lo has hecho y acordándote de todos, el significado y energía que has trasmitido. A mí me han encantado las banderolas nepalís o tibetanas y tener un trocito pequeño del Anapurna, aunque sé que es mucho mejor haberlo palpado, visualizarlo y llevarlo en la mente y el corazón como tú. Todos sabemos que son regalos con corazón.
    Un beso y salud
    Juan M. Rojas

    ResponElimina
    Respostes
    1. Seran casualidades de la vida, o no. Ja no lo se. En Katmandu salir a correr es abrirse paso entre una nube de contaminacion esquivando perros callejeros y basura quemando de buena manana, pero hoy he salido. Y ahora leo que tu tambien! Vaya! Sigue asi, la disciplina del corredor tiene recompensa siempre.

      Pues a ver si cuando vuelva vamos a correr un dia juntos. Hasta pronto!

      Elimina
  4. Bones company!!!!!
    ha estat una molt agradable sorpresa rebre notícies teves (quina enveja de la saludable!!!!). És cert que no hi entro massa al blog, però te tinc present "a les meves oracions". De debò.
    Espero que tot et vagi molt bé i que ens agafis un bon grapat de força dels núvols, dels rius, del cel i de les muntanyes que trepitges...i ens ho facis arribar en forma d'estel vermell. Que bona falta ens farà durant aquest nou any 2013.
    Cuida't i una abraçada ben forta. Quan tornem a casa (ara som a Segovia amb la família)et contestaré el mail com et mereixes.

    Salut i llibertat!!!!
    Emili Aguado.

    ResponElimina
  5. Paquet rebut a Granollers!
    Moltes gràcies JuanMa, de petits res: Són grans pq estan plens de l'amor que els hi has donat tu.
    Per cert, la visita de la Fera ha canviat la cara del Marc!
    una gran abraçada,
    Irina

    ResponElimina
    Respostes
    1. Oh! Gracies! m'ompliu d'alegria quan se que sou persones felices! Sigui pels detalls, la Fera, la xocolata o la fotografia!
      Fins aviaat!

      Elimina

Gràcies per deixar notícies teves. No t'estressis si trigo en respondre, de totes maneres agraïré saber de tu!