divendres, 16 de novembre del 2012

Proxima estacio: Camp Base del Makalu

Namaste mero sati! (hola amic meu/amiga meva!)
Porto uns dies per Katmandu fent vida entre dinars i sopars (dere mito kana! molt bon menjar!) amb gent de tota mena i de tot arreu. Un cop visitats antics amics i conegudes noves persones em toca alsar el vol de nou al paradis. Avui m'he passat el mati gestionant diners, permisos i altres afers burocratics per tal d'allunyar-me d'aquesta ciutat plena de contradiccions, tan fantastica com estressant i tant bruta com acollidora, que per la seva gent i els seus ja coneguts racons em fa sentir com a casa.

Me'n torno a les muntanyes. Me'n torno al peu d'una de les muntanyes mes altes del mon, en aquest cas la cinquena. Vaig al Camp Base del Makalu, un dels trekkings menys frequentats per turistes i per tant un dels llocs on trobare un Nepal mes autentic a les muntanyes. Cultura i muntanya, una barreja que em posa la pell de gallina, que m'enganxa com un mal vici!

Fins al poble on comensa el trekking tinc 24 hores de bus, que partire en dos o tres dies visitant pobles pel cami tant en l'anada com en la tornada. Entre busos i caminades poder m'estare uns 20 dies dansant sense poder donar senyals de vida al bloc. Pero no patiu, que a la tornada sabeu que us inflo a videos, fotos i escrits. Mentre estant, intentare fer arribar alguna noticia per a que filtri que estic be en aquesta finestra entre el Nepal i les vostres cases. 

Abans de marxar permeteu-me que faci una mica d'espai electoral, pero que a diferencia d'altres vegades penso que aquesta vegada es necessari per apropar la llibertat per a a nostra gent. Penseu la importancia que te el Parlament, penseu que ens agradi o no decidiran sobre el nostre futur i penseu qui pensara en el nostre futur i qui pensara en el futur de les seves butxaques. Jo us animo a donar una oportunitat a la CUP. Son gent que com jo i com molts i moltes de vosaltres ve de baix, sap el que es la repressio, sap el que es no arribar a final de mes i a mes porta temps fent politica. Pero no politica de poltrona, politica de carrer, que es la que necessitem els ciutadans i ciutadanes.

Una abrassada ben forta i cuideu-vos, cuideu-vos vosaltres i cuideu-vos entre vosaltres, que al cap i a la fi es el que es el socialisme i l'anticapitalisme, no pensar en el propi melic sino tambe en el de la gent que ens envolta.

Fins aviat

6 comentaris:

  1. Hola Juanma....tot i que ahir vam poder "parlar" fa dies que no t'escric....no m'ho tinguis en compte, és que vaig una miqueta de cul....

    Em va fer moltíssima il·lusió que parlèssim...molta, ni t'ho imagines

    Segueix feliç i explica'ns quan puguis totes les experiències, encara que no et contesti, llegir-les és apassionant i emocionant....és una manera d'estar amb tu, de poder tocar-te, encara que només sigui amb les teves paraules

    Avui seré a Girona i els hi donaré a tots molts records de part teva!!!

    Fins molt aviat!!!

    Un petó!!!

    ResponElimina
  2. Idem que la Teresa! esperem anar rebent noticies per saber que segueixes be i que tot allò vius t'estàs omplint tant.

    Petons!

    Laura

    ResponElimina
  3. Molta sort!!! quina envejeta que fas en el fons!! se't va trobar a faltar ahir... la mani va ser molt tranquileta!! ;) Que vagi tot molt bé!! i cuidaT!

    ResponElimina
  4. Moltes gracies a tots i totes.
    Visc el meu somni pero us tinc presents, de veritat. Us tinc present tant des del punt de vista emocional (amics i amigues i familia!) com des del punt de vista mes social. Aqui hi ha altres lluites i no penseu que no hi aporto el meu granet de sorra... en breu veure-ho que alguna cosa faig, pero molt diferent i a poc a poc. Aqui tot es diferent!
    Fins aviat!

    ResponElimina
  5. Hola Juanma,

    la veritat és que no hi entro gaire al teu blog, pero ara som al departament de l'institut amb la Carme i la Vanessa i hem entrat a tafanejar què fas.
    Quina enveja de la bona que ens fas.
    Molta sort i disfruta de la vida company. De la vida en majúscules. Nosaltres per aquí celebrant el fracàs del Mas i l'èxit de la CUP. Ja veurem perquè ara vindrà el pitjor. Coses del sistema capitalista. Ja saps.

    Salut i molta sort.
    Una abraçada,
    Emili

    Pd.- saluitacions i records de la Carme Serrat i la Vanessa.

    ResponElimina

Gràcies per deixar notícies teves. No t'estressis si trigo en respondre, de totes maneres agraïré saber de tu!