divendres, 26 d’octubre del 2012

I de l'epicentre de Katmandu a la resta del pais!

Benvolguts i benvolgudes, 
despres de passar-me hores entre papers, cues, burocrates corruptes, policies armats i extrangers histerics he aconseguit ampliar el meu visat dos mesos, el permis de trekking (que vaig tenir la sort de que ningu me'l va demanar cami Goli Gompa) i el permis per entrar a la zona del Annapurna. Si tot va be dema mateix marxo cap a Annapurna i Pokara ho deixo per despres del trekking. 

No se si tornare a Katmandu, la qual cosa es una pena perque es una ciutat que m'ha acollit molt i que te moltes coses que comprar! Pero tot just estic al principi del meu viatge i no puc gastar ni carregar la meva motxilla. Aixi que oblideu-vos de regals de viatge a l'estil jaqueta north face i aquestes coses. Ja ho sento... pero no he vingut a comprar-vos regals! Aixo no vol dir que no us recordi a molts i moltes de vosaltres sovint. Fins i tot a gent que penseu que no penso en vosaltres.

Vaig cap a l'habitacio a preparar-me la motxilla i acabar de mirar quines coses em falten i vaig cap a Boudhannat, que he quedat.  

Si a la nit tinc temps i llum us escric a veure si hi ha novetats. Si no... ja escriure des d'on pugui i quan pugui. No us preocupeu que porto mobil i si passa res ja ho fare saber. I si no passa res alguna noticia donare!

Fins aviat!

2 comentaris:

  1. Bon viatge!!!! :)

    Pilar, Josep i Lluís

    ResponElimina
  2. Que vagi tot molt be i pensa que l'Annapurna no és el Pedraforca, així que ha vigila mentres fagis el Trekking, como pots veure continuo parlant com la mami Gemma que em diu la Mariana, disfruta molt jo vaig seguin amb molt interes el teu blog.
    Una abraçada i que tinguis un bon viatge!!!

    ResponElimina

Gràcies per deixar notícies teves. No t'estressis si trigo en respondre, de totes maneres agraïré saber de tu!